μανιφέστο το δίκτυο το κοινό διαφήμιση συνεργασίες επικοινωνία


Τα web site του SportsWeb.gr παρέχουν μία μοναδική ευκαιρία για διαφήμιση σε όσους θέλουν να προσεγγίσουν ένα στοχευμένο κοινό.

Στη σημερινή εποχή, η βέλτιστη διαφήμιση είναι αυτή που φτάνει σίγουρα και άμεσα στο κοινό που ενδιαφέρεται για το διαφημιζόμενο προϊόν. Αυτό προσφέρουν 100% τα site του SportsWeb. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διαφήμισης ενός ποδηλατικού προϊόντος από το CyclingNews.gr, ή ενός προϊόντος τρεξίματος από το RunningNews.gr, αφού τα site μας είναι το αγαπημένο τους μέσο ανάγνωσης.

Επίσης, παρέχουμε διαφημιστικά πακέτα που προβάλλουν το μήνυμά σας σε όλα τα web sites του δικτύου, σε οικονομική τιμή, και δίνοντας σας τη δυνατότητα να προβληθείτε στο ευρύτερο αθλητικό κοινό για μηνύματα που αφορούν όλα τα είδη των αθλητών (π.χ. αθλητικά ρολόγια, ομαδικά ταξιδιωτικά πακέτα κλπ)

Το κόστος της διαφήμισης στα web site του SportsWeb.gr είναι εξαιρετικά χαμηλότερο από το αντίστοιχο στα έντυπα μέσα, και αποδίδει πολύ περισσότερο, αφού κάθε αναγνώστης μας κάνει τακτική ανάγνωση του site, και δέχεται τα μηνύματά σας αρκετές φορές μέσα σε ένα μήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@sportsweb.gr προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες διαφήμισης σε ένα, κάποια, ή όλα τα site του SportsWeb.